Presentkort

Den perfekta presenten att ge bort! Vi har presentkort som passar alla i smaken.

Våra presentkort är giltiga på Hotel Hansson till och med 1 år efter utförande. Vi skickar presentkort till svenska adresser inom 5 arbetsdagar efter godkänt köp. Först när det levererats kan det börja användas. För onlineköp tillkommer serviceavgift 50 kr / beställning. Max 5 presentkort / beställning.

Hansson’s Sunday Brunch

Välkommen att njuta av mängder av fantastiska rätter och härliga desserter! Obegränsat med måltidsdryck, kaffe och thé ingår. Serveras utvalda söndagar mellan kl 12-16

Presentkort värt 249 SEK/person

Ostronprovning med Champagne

En romantisk, lärorik och underhållande matlagningskurs på Hotel Hansson.Kvällen börjar med en välkomstdrink i vår mysiga lounge. Efter en introduktion får man lära sig den ädla konsten att öppna ostron med passande tillbehör. Till ostronen serveras ett glas utvald Champagne för att förhöja upplevelsen ytterligare. Vi avrundar kursen med en tävling i ostronöppning följt av prisutdelning.

Presentkort värt 600 SEK/person

Presentkort värde 500 SEK

Om det är svårt att välja en specifik upplevelse - köp ett presentkort med ett valfritt belopp. Det kan användas som betalning på hela hotellet.

Presentkort värt 500 SEK

Presentkort värde 1000 SEK

Om det är svårt att välja en specifik upplevelse - köp ett presentkort med ett valfritt belopp. Det kan användas som betalning på hela hotellet.

Presentkort värt 1000 SEK

När skrattade du riktigt hårt senast?

Tog med din partner på dejt? Sov på hotell? Nu för första gången någonsin har du möjlighet att slå 3 flugor i en smäll med Hotel Hanssons komedipaket. Den ultimata helkvällen med en god middag, underhållning på Sveriges vassaste ståupp scen Norra Brunn, följt av en övernattning i en skön säng. Dagen därpå serveras vår kontinentala frukostbuffé och alla bekymmer är långt borta. Villkor: Gäller tis-lör med uppehåll midsommar till skolstart, samt storhelger. Bokning sker i mån av plats via mail till welcome@hotelhansson.se

Presentkort värt 1195 SEK/person